Organic Estonia kutsub mahe-ettevõtjaid ümarlaual kaasa arutame, kuidas mahesektori kuvand ja tooted paistavad silma nii Eestis kui välismaal. Saksamaa mahetoidu messil Biofach osalenud mahe-ettevõtjad jagavad oma kogemusi. Millised on riigi plaanid tänavu mahe-eksporti tagant tõugata?

  • Toit ja aiandus
  • 25. veebruar 2018
  • Mahe-ettevõtjad Organic Estonia telgis kevadel 2017 messil “Sööma!”.

Millal? Kolmapäeval, 28.02.2018 kell 13.00–17.00
Kus? RMK Tallinna kontori saalis aadressil Toompuiestee 24

Päevakava:
12.30–13.00 Kogunemine
13.00–13.15 Organic Estonia mahemajandusettevõtete esindusorganisatsiooni tegevused ja eesmärk 2018 – Krista Kulderknup, MTÜ Organic Estonia eestvedaja
13.15–13.45 EAS ekspordile suunatud teenused – Elar Ollik, EAS-i rahvusvahelise müügi valdkonna juht 13.45–15.40 BIOFACH messi 2018 eksponentide kogemused ühiselt messialalt. Saksamaa turu ootused, Eesti toodete võimalused, nähtavus, riigi kuvandi tugi ja eristuvus ning õppetunnid ja kogemused. Kokkuvõte, uued edasiarendused ja plaanid. Ümarlaual kõnelevad osalejad:
AS Salvest – Meelis Leidt, ekspordijuht
AS Rõngu Mahl – Tarmo Prangel, ekspordijuht
As Saaremaa Piimatööstus – Mihkel Jürisson, ekspordijuht
OÜ Estvita Pro –  Jekaterina Bodrenkova, müügijuht
OÜ Chaga esindaja
OÜ Magusameistrid – Kristel Uibo, juhatuse liige
OÜ Loodusvägi – Kristjan Õunamägi, ekspordijuht /asutaja
OÜ Liivimaa Lihasaaduste Wabrik – Tiina–Maarja Einla, juhatuse assistent
15.45 Seljasirutuspaus. Kohvi, suupisted
16.00–16.20 EASi Eesti brändi võimalused ja tööriistakast mahesektorile 2018 – Liisi Toots, turundus- ja kommunikatsiooni projektijuht
16.20–16.40 “Programmi “Eesti toit” raames mahetoodete tutvustamine nii Eestis kui välisturgudel”
– Kadi Raudsepp, Mariann Roose Maaeluministeerium
16.40–17.00 Kokkuvõte

Osalustasu 5 eurot, MTÜ Organic Estonia liikmetele tasuta. Maksmine kohapeal.
MTÜ Organic Estonia on mahemajanduse ettevõtete esindusorganisatsioon. Võtame jätkuvalt vastu uusi liikmeid, vaata linke siit.

Oma tulekust palume teatada aadressil helen.arusoo@gmail.com hiljemalt 26.veebruaril 2018.