Sel neljapäeval, 9. veebruaril kell 18 ootame taas kõiki Öökulli akadeemiasse. Sel korral uurime koos Olle Hintsiga milline oli Balti ürgmeri, kes seal elasid ja kuidas me seda teame.

Selle kordne Öökulli akadeemia on seotud Loodusmuuseumi uue näitusega „Müstiline ürgmeri“, mis kutsub Sind sukelduma ajarännakule Eesti ala merepõhja poole miljardi aasta tagustest aegadest tänapäevani, tutvustades rännaku jooksul nii Eesti alade liikumist, siin elanud taimi ja loomi kui kliimamuutusi. Öökulli akadeemias vaatame näituse taustal lähemalt Balti ürgmere kujunemist ja elustikku ning kuuleme, kuidas on üldse võimalik uurida seda, mis toimus sadu miljoneid aastaid tagasi.

Järgmine Öökulli akadeemia toimub 16. veebruaril ning siis on külas Ain Raal, kes räägib teemal „Ravimtaimed või tabletid?“.

Öökulli akadeemias osalemiseks ei ole vajalik eelnev registreerimine, osaleda saab muuseumipiletiga (õpilasele ja pensionärile 3€, täispilet 5€). Eesti Loodusmuuseum asub Tallinna vanalinnas, aadressil Lai 29a.

Täname Keskkonnainvesteeringute Keskust!