18. ja 20. märtsil toimub koolitussarjas “Tervise teerajad” kaheosaline koolitus, kus pikaaegse kogemusega nõustaja ja koolitaja Ülli Kukumägi õpetab oma mõtteid märkama ja ennast motiveerima.

Ülli Kukumägi on korduvalt rõhutanud, et mõtted on ainsad, mis täielikult meile kuuluvad: ainult meie ise saame neid kontrollida ja muuta. Mõtteviisi võimalikult soodsaks muutes suudame muuhulgas keskenduda sooritusele, saavutada eesmärke palju lihtsamalt, oleme tervemad ja säilitame rahu isegi keerulistes situatsioonides. Nii on oluline märgata oma alateadvust ja hoiakut, aga ka osata praktiliste võtetega negatiivsetest pingetest vabaneda.

Neuroteadlased sõnul on 95% meie elus mõjutatud alateadvuse reaktsioonidest, mistõttu ongi esimesel koolituspäeval (18.03) tähelepanu all just emotsioonid, reaktsioonid ja enesehinnang ning juttu tuleb sellest, kuidas tuvastada oma tegelikke mõtteid ja hallata negatiivseid reaktsioone. Teisel kohtumisel (20.03) käsitletakse eesmärke ja motivatsiooni: kuidas koostada eesmärgi saavutamiseks toimivat tegevuskava ja vältida takistusi selle täitmisel. Ülli räägib lahti edukate inimeste mõttemustrid ja enesemotivatsiooni alused, jagades nõu ka flow ehk maksimaalse soorituse seisundi saavutamiseks.

Ülli Kukumägi on suurte kogemusega verbaalse ja mitteverbaalse kommunikatsiooni koolitaja ja nõustaja ning juhtimisteaduste doktorant, kes on õppinud nii psühholoogiat, NLP-d, sõltuvushäirete ravimetoodikaid, lahenduskeskset lühiteraapiat, hüpnoteraapiat kui ka kehakeele dekodeerimist erinevate rahvusvaheliste ekspertide juures. Tal on pikaajaline avaliku esinemise praktika konverentsidelt, seminaridelt ja televisioonist. Ülli klientide hulka kuuluvad nii Eesti era- kui riigiettevõtted, sh haiglad, koolid, pangad, omavalitsused.

Koolitus toimub veebiülekandena. Kaheks osaks jaotatud koolitusel saab osaleda nii mõlemal kui ka vaid ühel päeval. Mõlemad koolitused on eesti keeles, pikkusega 2 tundi. Registreeruda saab Fientas ning Piletilevi müügipunktides (lisandub vahendustasu).