„Vabaduse värvid“ kutsub üles jagama Eesti lipuvärvides jäädvustusi

Sel nädalal käivitus sotsiaalmeediakampaania „Vabaduse värvid“, mis kutsub juubeliaastal üles jäädvustama rahvusvärvides fotosid, mis sümboliseerivad vabadust. Postitatud fotodest moodustub virtuaalne sini-must-valge lipp.

Lipu loomisel osalemiseks tuleb kampaania Facebooki lehele „Vabaduse värvid“ postitada enda tehtud foto, mis sümboliseerib pildistaja jaoks vabadust ja sisaldab siniseid, musti või valgeid toone. Facebooki konto puudumisel võib foto saata ka e-aadressile pilt@vabadusevarvid.ee.

Kampaania lõppedes trükitakse fotodest kokku koondatud lipp kangale, mis heisatakse 19. augustil Tallinna lauluväljakul EV100 suure suvenädala raames Nargenfestivali korraldataval üleilmsel üheslaulmisel „Laulu võim ja sajandi sumin“.

Sotsiaalmeedias saab jälgida teemaviidet #vabadusevarvid.

„Kampaaniaga “Vabaduse värvid” teeme ühise kummarduse kõigile, kes aitavad vabadust hoida ning selle tähendust kanda,“ sõnas Kaitseministeeriumi strateegilise kommunikatsiooni osakonna juhataja Susan Lilleväli. „Vabadus on meie rahvale oluline väärtus ja juubeliaastal soovime seda veel enam aus hoida,“ lisas Lilleväli.

Eesti Vabariik 100 juubelipidustuste raames korraldatava sotsiaalmeediakampaania „Vabaduse värvid“ ellukutsujaks on Kaitseministeerium.

Lisainfo EV100 üheslaulmise kohta