Kuni 7. jaanuarini saab esitada kandidaate 2014. aasta keskkonnasõbralike ettevõtete konkursile, et tunnustada ettevõtete ja organisatsioonide panust keskkonna heaks.

Konkursile Aasta Keskkonnasõbralik Ettevõte on oodatud asutused, ettevõtted ja organisatsioonid, kes on viimase 12 kuu jooksul panustanud keskkonnasõbralikkusesse – oma igapäevase töö raames leidnud viise, kuidas ühildada majandustegevus ja keskkonnasõbralik käitumine.

Võitjad selgitatakse välja kolmes alamkategoorias: keskkonnajuhtimine, keskkonnasõbralik toode ja/või teenus ning keskkonnasõbraliku tehnoloogilise protsessi juurutamine. Kõik võitjad saavad tunnustuse ning õiguse kasutada keskkonnamärgist oma toodetel, infomaterjalidel ja enda teenuste või toodete reklaamimisel. Lisaks kuulutatakse välja ka üldvõitja, kes saab Keskkonnainvesteeringute Keskuse toel 35 tuhande euro piires veelgi parandada oma organisatsiooni keskkonnasõbralikkust.

Osalemiseks tuleb veebilehel täita ankeet, mida saavad täita ettevõtete ja organisatsioonide esindajad. Kandideerida saab mitmes kategoorias korraga. Kandidaate saavad esitada ka kõik eraisikud, kui mõne organisatsiooni tegevus või toode on talle keskkonnasõbralikkuse poolest muljet avaldanud.

Konkursi võitjad kuulutatakse välja jaanuari lõpus.