Maailmas on palju laineid löönud väetoitude (superfoods) mõiste, mille järgi on osadel toitudel organismile suurem positiivne mõju. Näiteks sisaldavad nad rohkem antioksüdante, mineraale, vitamiine või teisi kasulikke aineid kui keskmine toit.

Mõned neist toiduainetest on üsna tuntud, nt munad, teised aga oluliselt eksootilisemad. Aruteluõhtul tulebki juttu, kas tasub kaasa minna uute vägevate toidutrendidega või leiame ka enda loodusest vähemalt sama võimekaid vastaseid. Lisaks räägime natuke makaronidest, müslibatoonidest, kiirnuudlitest, energiajookidest jms toitudest, mis tudengil tihti õhtusöögiks valmib või vahepealaks saab.

Arutelu viib läbi Raivo Vokk

21. märts 2017. a. kell 18:00 - 20:00, Eesti Toidu Muuseumis, Masina 20, Tallinn.


Rohkem infot:
www.talveakadeemia.ee
www.facebook.com/talveakadeemia
www.instagram.com/talveakadeemia/
Tutvu ka teiste üritustega:


TudengiTeaduse nädala suurtoetajad on Keskkonnainvesteeringute Keskus, Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Eesti Maaülikool.