Selle nädalane retsept tuleb toortoidu meistrilt Kadri Hekkilt, kelle tegemisi saab jälgida instagrammis.
- Toit ja aiandus
- Tekst ja foto: Kadri Hekk,
- 21. veebruar 2019
Seemneleivad
KOOSTISOSAD:
200g päevalilleseemneid
2dl kõrvitsaseemneid
1dl linaseemneid
1dl seesamiseemneid
500ml vett
2spl tatrajahu
2spl psülliumit
1 tl himaalaja soola
VALMISTAMISE JUHEND:
Sega seemned, jahu, sool ning psüllium, lisa juurde vesi. Jaga segu võrdselt 2 ahjuplaadi vahel ning küpseta 60-70min 160 kraadi juures poole peal plaatide asukohta omavahel vahetades (et ühtlaselt küpseks). Jahtununa kas murra või lõika noaga tükkideks. Serveeri koos isetehtud hummustega.
Lugu ilmub koostöös Eesti Vegan Seltsiga
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta