Uue aasta teisel nädalavahetusel, 10. jaanuaril kutsub OTT toiduvõrgustik kõiki puhta, tervisliku ja eelkõige kohaliku toidu austajaid Viljandisse, Sakala keskusesse laadale ja seminarile "Globaalpohmelus ja kohalik toit ehk kuidas keerulistel aegadel söönuks saada”.

Seminaril astub üles raamatu “Globaalpohmelus” autor Kaupo Vipp, Viljandi mahetoidumeka Rohelise maja pood ja kohvik peremees Enn Onni ning Maajamanduse infokeskuse maaeluvõrgustiku esindajad. Lisaks seminarile on avatud Eesti OTT toidvõrgustikku kuuluvate tootjate laat, kus laadamelu ning kohaliku toidu koorekiht saab olema garanteeritud. Päeva juhib Kolga OTT toiduvõrgustiku liige Emil Rutiku.

OTT on lühend, mis tähendab otse tootjalt tarbijale, kus kaubavahetus käib läbi kaubakohtumiste ning puudub vahendaja. Esimene OTT asutati Kuusalus 1. augustil 2009. aastal ja tänaseks on 12 OTT toiduvõrgustikku üle Eesti. Eesti OTT toiduvõrgustik on 2014. aastal ellu kutsutud kodanikeühendus, mis koondab kõiki OTT toiduvõrgustikke Eestis.