Põltsamaa Felixi ketšupite sarja lisandus mahetooteid eelistavatele tarbijatele mõeldud öko-ketšup, mis valmib orgaaniliselt kasvatatud tomatitest.

ÖkoketsupEestis ligi 60% turuosaga ketšupi turuliidri kohta hoidev Põltsamaa Felix otsustas oma tootevalikut täiendada mahepõllumajandusliku tootega, sest peab juhtiva toiduvalmistajana mahetoodete segmenti oluliseks.

Felixi ECO ketšupi valmistamisel on kasutatud Lõuna-Euroopas orgaaniliselt kasvatatud tomatiteid ja teisi ökoloogilisi saadusi. Toode on märgistatud mahemärgiga, mis aitab tarbijal eristada poeletil mahedalt kasvatatud toitu tavatoodetest.

Felixi ECO ketšup on müügil suuremates Eesti jaekaubandusketi kauplustes. „Lisaks soovime oma toote lähiajal müügile saada ka ökokauplustesse, mida külastavad peamiselt mahetoitu teadlikult tarbijavad inimesed,“ ütles Põltsamaa Felixi turundusjuht Marek Viilol.