11.-17. maini toimuvad jälle kauaoodatud Karlova päevad, mis pakuvad rohkelt tegevusi kõigile tartlastele. Ka Tartu loodusmaja lausa pulbitseb erinevatest vahvatest ettevõtmistest. Tasub sammud loodusmaja poole seada, sest midagi meelepärast leiab sel nädalal loodusmajast igaüks!

ESMASPÄEV, 11.05

Kell 16.00-18.00

Lemmikloomapäev loodusmajas

Oodatud on kõik suured ja väikesed loomasõbrad, sest sel päeval on loodusmaja loomatoa uksed valla ning tutvust saab teha kõigi loomatoa asukatega.

Loodusmaja lemmikloomi tutvustab ning asjatundlikku nõu jagab loodusmaja õpetaja Aire.

TEISIPÄEV, 12.05

Kell 15.00

Loodus kunstis – kunstitund loodusmaja talveaias

Tartu loodusmaja talveaed on imeliselt inspireeriv paik. Loodusmaja kustiõpetaja Kiira juhendamisel on igal huvilisel võimalus veeta joonistades mõnus pärastlõuna loodusmaja talveaias!

KOLMAPÄEV, 13.05

Kell 7.00 loodusmaja linnukool – hommikune linnuretk

Kes vara tõuseb, see palju näeb! Kevadhommikuid on kahju magamisele raisata, nii et tule hoopis koos meiega linnuretkele! Sind ootavad karge kevadhommik ja rõkkav linnukoor. Linnulauluhommiku teejuhiks on õpetaja Aire. Kogunemine kl 7.00 loodusmaja peaukse juures. NB! Võimalusel oma binokkel kaasa!

Kell 15.00 Taaskasutus- ja tehnikaringi avatud ringitund

Kõik suured ja väikesed tehnikahuvilised poisid (ja miks mitte ka tüdrukud) on oodatud uurima, mida põnevat tehakse loodusmaja taaskasutus- ja tehnikaringi tunnis! Juhendajaks õpetaja Andres.

Kell 16.30 Ornitoloogiaringi avatud ringitund

Linnulauluhommikule ei jõudnud, aga tahaksid siiski lindudest rohkem teada saada? Tule piilu, millega tegelevad loodusmaja ornitoloogiaringi õpilased. Avatud ringitundi on oodatud kõik huvilised. Juhendaja õpetaja Aire.

NELJAPÄEV, 14.05

Kell 18.00

Loodusteemaline mälumäng

Vana hea loodusteemaline mälumäng ootab ka Karlova päevade ajal kõiki huvilisi oma teadmisi proovile panema. Mälumängu osalustasu on 2 €, alla 16-aastastele 1 €, alla 10-aastased tasuta. Osalustasudest laekunud summa eest korraldatakse 2015. aasta sügisel talgud must-toonekure toitumisojade paremaks muutmiseks.

REEDE, 15.05

Kell 16.00

Loodusluuletund Tartu loodusmajas

Kus siis veel loodusluulet lugeda ja kuulata kui mitte loodusmajas! Karlova lapsed loevad enda ja teiste loodusluulet. Kõik huvilised on oodatud kuulama!

LAUPÄEV, 16.05

Kauaoodatud Karlova päevade perepäev!

Tartu loodusmaja ja Loomemajanduskeskuse vaheline pargiala on täis tegevusi ja peomelu. Teid ootavad mängud ja õpitoad nii loodusmajalt kui paljudelt teistelt. Tule meisterda koos meiega vibusid, remonidi oma jalgratast, mängi loodusmänge ning osale loodusretkedel! Lastele ponisõit!!!

Loodusretked:

Kell 13.00 tarbetaimi tutvustav retk Tartu loodusmaja talveaias. Kogunemine Tartu loodusmaja fuajees.

Kell Kl 14.00 aasta puid tutvustav retk loodusmaja pargis. Kogunemine Tartu loodusmaja peaukse ees.