Kui tark on meie tänane toidulaud?
- Toit ja aiandus
- 15. oktoober 2019
- Foto: Pixabay, CC Public Domain
Inimkonna ees on järgmistel kümnenditel suured ülesanded - kuidas vähendada kasvuhoonegaase, tekkivate jäätmete kogust, tulla toime uute toidutrendidega ja vananeva ühiskonnaga.
Lahendusi kannavad endas tervisliku toitumise soovitused, millest ja kuidas toitu toodame, biojäätmed ja pakendid.
Kui tark on meie tänane toidulaud? Kui palju teadust sinna sisse on juba mahtunud ja kui palju mahub veel?
Kõigile nendele kui ka teistele küsimustele annab vastuseid iga-aastane ADAPTERi koostööfestival, mis selle aastal kannab nime „Kõik söögiks!“.
Festival on tasuta, kuid vajalik on registreerimine.
See toimub neljapäeval, 14. novembril 2019 10:00 – 18:00, Teguri 28a, Tartu, 50107 Tartu Maakond, Eesti
Eesti teadus- ja arendusasutuste koostöövõrgustiku Adapteri selleaastaseks festivalipartneriks on Eesti Toiduliit.
ADAPTERi võrgustikku kuuluvad Tartu Ülikool, Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Eesti Maaülikool, Eesti Kunstiakadeemia, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, Tallinna Tehnikakõrgkool, Estonian Business School, Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituut (KBFI), Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskus (STACC), Toidu- Ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus (TFTAK), BioCC OÜ
Toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta