Kõik uuendatud retseptuuriga ja uutes pakendites Maks & Moorits tooted jõuavad kaupluste lettidele oktoobrikuu jooksul.
- Tarbimine ja tervis
- 4. oktoober 2011
Tooteuuendus tähendab seda, et Atria Eesti AS-i Valga ja Vastse- Kuuste toomisüksustes valmistatakse kogu Maks & Moorits tootesari: suitsu- ja keeduvorstid, viinerid, sardellid, suitsu- ja keedusingid, grillvorstid, marineeritud lihad uuendatud retseptide järgi, milles ei kasutata lisaainet E621.
Tänu uuenduslikule retseptuurile ja toodete kõrgele lihasisaldusele on võimalik saavutada head maitseomadused ka ilma lihatööstustes laialt kasutatava maitse- ja lõhnatugevdajata. Kogu info Maks & Moorits toodete liha- ja soolasisalduse ning muude toote lisaväärtuste kohta on kirjas uute pakendite esiküljel.
„Naturaalsus, säilitus- ja lisaainete vähendamine lihatoodetes on tarbijate selge ootus. Atria Eesti tootearendus lähtub eestimaalaste maitse-eelistustest ja soovist toituda tervislikult ning tasakaalustatult, milles on oluline osa ka liha söömisel“ kommenteeris Atria Eesti turundusdirektor Siivi Hints ja lisas: „suudame pakkuda meie nõudlikule tarbijale E621-te lisamata nii klassikalisi kui trendikaid maitseid, kasutades naturaalseid maitseaineid ja parimat toorainet, valmistades lihatooteid, mis on tõeliselt lihast tooted.“
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta