26.-29. juulil aset leidval Viljandi Pärimusmuusika Festivalil pööratakse sel aastal enam rõhku kohalikule kodumaisele toidule.
26.-29. juulil aset leidval Viljandi Pärimusmuusika Festivalil pööratakse sel aastal enam rõhku kohalikule kodumaisele toidule.
- Bioneeri uudised
- 26. juuli 2012
- https://pixabay.com/photos/olive-oil-tomatoes-basil-eat-1412361/
Selleks tarbeks on loodud eraldi rahulikum piknikuala talu- ja mahetoidu pakkujatele. Folgi külastaja saab esimesel Kirsimäel aja mõnusalt maha võtta ning lasta kosutaval ja tervislikul einel hea maitsta.
Menüüs on muuhulgas mahevõikud oapasteedi või lepasuitsu singiga, värske salat kitsejuustuga, tomati toorsupp värske kartuliga ning kamamaius maasika toormoosiga. Lisaks pakutakse värskehapukurki, meesepikut ning porgandiampsu. Jookidest turgutavad toitlustajad folgilisi värske piparmündi tee, mahekohvi ning kodumaine maheõlu.
Valdav osa toorainest on pärit kohalikelt väiketootjatelt.
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta