Eesti Rahva Muuseum kutsub inimesi üles meenutama ja jäädvustama kõike kartuliga seonduvat. - olgu selleks kartulivõtutalgute kirjeldus või arutelu kartuli osast igapäevasel toidulaual või mõni väärt kartulitoit teie retseptikogust.
- Bioneeri uudised
- Eesti Rahva Muuseum
- 30. september 2009
Kogumine toimub üheksa muuseumi koostööprojekti „Euroopa maitsed“ („A Taste of Europe“) raames. Ühiseks eesmärgiks on jaanuaris 2011 avatav põnev näitus, mis räägib eurooplaste toidust, selle tootmisest ja tarbimisest minevikus ja tänapäeval.
Lisaks ühisele Euroopa loole räägib näitus ka üheksa projektis osaleva maa rahvusliku loo ühest toiduainest. Eesti toitu esindab kartul.
Lugege lisa: ERM
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta