Tänase vegan retsepti autor on Nelly Voolpriit ja tema kokkamisi on võimalik jälgida Facebookis kasutajanimega Roheline Taldrik.
- Toit ja aiandus
- 8. juuni 2017
Nelly kirjutab: "Käisin suvilas ja tõin sealt kaasa enda kasvatatud aiasaaduseid ning suure pundi lehtkapsast, millest tegin hästi kiirelt krõpsud.
Kiire lehtkapsakrõps: eemalda lehtkapsal varred ja sega kausis vähese oliiviõliga. Raputa peale veidi roosat soola ja küüslaugupulbrit. Sega uuesti ja siis lisa pärmihelbeid. Sega korralikult läbi. Laota lehtkapsatükid ahjuplaadile ja lükka plaat 100kraadisesse ahju. Krõpsud valmivad umbes 10-15 minutiga, sõltuvalt sellest kui tihedalt oled nad plaadile laotatud. Vahepeal oleks hea neid segada ja alumised lehed ülespoole keerata.
Head isu!"
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta