Lasnamäel, Tondiraba pargist järgi jäänud veekogudes elasid tähnikvesilikud, suured ja väiksed. Sellel kevadel viidi läbi nende ümberasustamise projekt, kuna Lasnamäel asuvat ehituspoodide vabaõhumuuseumi saaks täiendada uue eksponaadi, suure Depo ehituspoe võrra. Depo ehituspood on tuntud ka kaladele mittesobivade akvaariumite müügi tõttu. Ka müüakse ehituspoes elusloomi.

Ümberasustamise käigus sai püütud üle 4000 isendi, kes viidi ümberkaudsetesse tiikidesse. Päris palju vesilikke, vist teadaolevalt Tallinna suurim vesilike asurkond. Looduskaitse ja selle toimine jätab Eestis kõvasti soovida, kuid hea et vähemalt mingi osa neist nüüd pääses

Noortel vesilikel on pea tagakülgedel välislõpused, mistõttu nad meenutavad väga axolotleid, tuntud mudelorganisme. Suuremaks kasvades välislõpused kaovad ja loomakesed hakkavad käima veepinnal õhku hingamas. Millalgi ronivad nad hoopis maapeale, toimetavad seal nagu väiksed krokodillid. Siis on nende nahk krobeline, samas kui veevormidel on see sile. 

Mehhiko tömpsuul, ehk axolotlil selliseid moondeid ei toimu, nad jäävadki vette elama. Kuid mingite hormoonide abil on ka neist võimalik välislõpusteta maavorme saada, panna nad moonduma nagu vesilikud, kelle sugulased nad on.