Tartu Loodusmaja jätkab ka 2019. aastal traditsiooniliste perepäevadega, mis õpetavad nii lastele kui täiskasvanutele nippe keskkonnasäästlikumaks eluks. Sündmustel on omavahel ühendatud praktilised töötoad, informatiivsed ettekanded ja vestlusring. Üritustele oodatud eelkõige lastega pered, aga ka kõik teised, kes soovivad oma igapäevaelu keskkonnasõbralikumaks muuta.

Mis? Seemnepaberi perehommik

Kus? Tartu loodusmajas (Lille 10)

Millal? 17.02.2019 kell 11– 14

Kevadeni on küll veel veidi aega, aga et rohi ja lilled ka talvel rõõmu tooksid, kutsub Tartu loodusmaja kõiki suuri ja väikeseid kirjasaatjaid 17. veebruaril seemnepaberi meisterdamise perehommikule.

Alati on tore leida postkastist kaart kallilt sõbralt või sugulaselt, eriti kui see on hoole ja armastusega ise tehtud. Veelgi toredam on aga kaart, mille saab hiljem mulda torgata ning kust kasvavad välja päris lilled.

Paberitoodete ja postkaartide peale kulub maailmas meeletu kogus paberit – kuidas seda kõike säästlikumalt teha, tule kuula ja proovi perehommikul. Räägime paberi keskkonnamõjust, meisterdame vanapaberist toredaid kaarte ning päris erilisi seemnepaberist kaarte, mille abil on võimalik lisaks tervitustele ja õnnesoovidele ka värskeid lilli posti panna.
 

Osalustasu 3€

Perepilet 10€
 

Liitu sündmusega ka Facebookis
Lisainfo meie kodulehel

Perehommikute toimumist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.