Toiduliit korraldas eile, 16. septembril Kalamaja Kokaklubis Eesti toidutööstuse käekäiku mõjutavate ühiskonnategelaste ja tippjuhtide ühiskokkamise, kus iga osaleja valmistas ühe tunni jooksul oma lemmikroa.
- Bioneeri uudised
- 17. september 2014
Põllumajandusminister valis selleks veise välisfileest böffi, Riigikogu liige Helir-Valdor Seeder rosina-kohupiima piruka, Riigikogu liige Imre Sooäär marjadega kamakohupiimavahu, HKScan Estonia Rakvere lihakombinaadi juht Teet Soorm verivorsti köögivilja vormi ning Leiburi juht Asso Lankots halvaa röstikad.
Parima koka tiitli pälvis ajakirjanike poolt põllumajandusminister Ivari Padar. Parima pala tiitel läks Imre Sooäärele metsamarjadega kamakohupiimavahu eest.
Ühise toiduvalmistamise eesmärgiks oli juhtida avalikkuse tähelepanu Eesti toidule ja selle kvaliteedile. Üritus tipnes põllumajandusministri ja Toiduliidu juhataja Sirje Potiseppa kokkuleppega viia järgmise aasta septembris läbi Eesti toidu kuu.
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta