Jällegi on neljapäev ning käes on aeg üheks mõnusaks vegantoiduks.
- Toit ja aiandus
- 19. oktoober 2017
- Pildistas Katrin Jõgisaar, Bioneer.ee
Koostis:
1 sibul
2 varselleri vart
2 spl oliiviõli
3 küüslauguküünt
2-3 spl tükeldatud peterselli
2-3 keskmist kartulit
2 keskmist porgandit
125-150 grammi lehtkapsast (ilma rootsudeta)
maitse järgi soola, pipart ja tšillit
Valmistamisõpetus:
1. Pane kartul ja porgand keema. Umbes 5 minutit enne, kui kartulid ja porgandid on piisavalt pehmed, lisa lehtkapsas ning keeda veel natukene. Kurna kartul, porgand ja lehtkapsas, jättes osa kurnatud veest alles, et seda hiljem kasutada.
2. Pruunista (5-7 minutit) sibul, küüslauk ja varseller oliiviõlis, lisades täitsa lõpus tükeldatud peterselli.
3. Kasuta blenderit või saumikserit ning purusta kõik koostisosad, lisades maitse järgi soola, pipart ja tšillit. Kurnatud vett kasuta selleks, et anda supile sobiv paksus.
Röstitud kikerherneste reptsepti leiab siit.
Head isu!
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta