EIT Food ja Tartu Biotehnoloogia Park ning EIT Food keskus Eestis kutsuvad toiduainevaldkonna innovaatoreid liituma Challenge Labs CEE-ga - kahenädalase innovatsioonidisaini maratoniga.

Mis on Challenge labs?

Euroopa Tehnoloogia- ja Innovatsiooniinstituudi korraldatav üritus on innovatsioonidisaini maraton, mille eesmärk on töötada välja uute toodete ja tehnoloogiliste lahenduste kontseptsioone toiduaine- ja esmatarbekaupade tööstuses. Üritus toimub 29. septembrist 15. oktoobrini kestva disainsprindi vormis, mille käigus osalevad projektimeeskonnad disainimõtlemise ja teenusdisaini valdkonna ekspertide modereeritavatel töötubadel ja disainikohtumistel ning lõppevad investorite esitlustega. nende lahendustest.
Programmi kandideerimine on avatud 15. juulini 2022. 

Rohkem infot ja kandideerimisvormi leiate. 

 

Kellele on Challenge labs mõeldud? 

 

Oled oodatud programmi kandideerima, kui oled kraadiõppur, teadlane, noor professionaal või valdkonnas tegutsev ekspert ning sind paelub põllumajandus- ja toiduvaldkond ning tunned, et oled oma teadmiste ja oskustega suuteline välja töötama loovaid lahendusi toiduainetööstusele.

 

Mis on programmi eelised?

 
Programm annab teile nii ekspertteadmised kui praktilised kogemused disainmõtlemise meetodite ja teenuste disaini alal. 

Challenge Labsis osaledes kohtute paljude rahvusvaheliste ekspertidega innovatsioonidisaini ja toiduainetööstuse valdkonnas. Mentoritega konsulteerides saate võimaluse testida oma ideid nende teostamise igas etapis. 
Programmi jooksul testitakse väljatöötatud kontseptsioone ja ideid koheselt. Selle asemel, et luua pikki esitlusi ja ideede kirjeldusi, läheme valdkonda sisse ja uurime tegelikelt kasutajatelt, kuidas nad meie lähenemist hindavad. 
Meie disainitöötubades osalejate auhinnafond on kokku üle 9000 €!

Programmi kandideerimine on avatud 15. juulini 2022. 

Rohkem infot ja kandideerimisvormi leiate.

 

EIT Food on maailma suurim ja dünaamilisem toiduinnovatsiooni kogukond. Kiirendame innovatsiooni, et luua tulevikukindel toidusüsteem, mis toodab tervislikku ja jätkusuutlikku toitu kõigile. Euroopa Innovatsiooni- ja Tehnoloogiainstituudi (EIT), Euroopa Liidu institutsiooni, toel investeerime projektidesse, organisatsioonidesse ja üksikisikutesse, kes jagavad meie eesmärke tervisliku ja jätkusuutliku toidusüsteemi nimel.

Avame innovatsioonipotentsiaali ettevõtetes ja ülikoolides ning loome ja laiendame põllumajandus-toiduainetööstuse idufirmasid, et tuua turule uusi tehnoloogiaid ja tooteid. Varustame ettevõtjaid ja spetsialiste toidusüsteemi ümberkujundamiseks vajalike oskustega ja paneme tarbijad oma töö keskmesse, aidates luua usaldust, taasluues sideme toidu päritoluga.

Tartu Biotehnoloogia Park esindab EIT Foodi programmi Eestis ja on kontaktpunkt põllumajandus- ja toiduainete sektori kohalike esindajate jaoks. Tartu Biotehnoloogia Pargi eesmärk EIT Food keskusena on edendada EIT Food kogukonna tegevust, pakkuda vajalikku tuge kohalikele ettevõtlikele talentidele toidusektoris ja aidata saavutada kohaliku toidusektori tõelist potentsiaali.