Laupäeval, 1. augustil toimub Kuressaare turul sarja Minu köök turul raames maheliha grillimine ja barbecue küpsetamine. Grillitakse veise-, lamba- ja sealiha. Maheliha saab osta ka koju kaasa, kohapeal jagatakse infot mahepõllumaanduse ja –toodete kohta.
- Bioneeri uudised
- 30. juuli 2015
„Sel suvel toimuvad Kuressaare turul kohaliku ja mahetoidu tutvustuspäevad Minu köök turul,“ ütles Merit Mikk Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutusest. „Kohapeal on tootjad ja spetsialistid, kes räägivad mahetoodetest, valmistavad toite, jagavad retsepte ja muud infot.
Sel laupäeval, 1. augustil on järg maheliha käes – grillime liha, suurema kõhutäie saab osta nii kohapeal tarbimiseks kui ka koju kaasa. Pakutakse maitsta ka mahelihast valmistatud vorste. Ootame kõiki lihasõpru alates kella 11.00 kuni kella 14.00ni.“
Tule turule maitsma saaremaist toitu ja vaatama selle valmistamist!
Sarnased üritused toimuvad suve jooksul järgmiselt:
1.08 / 11:00-14:00 Maheliha
15.08 / 11:00-14:00 Mahepiim ja -munad
20.08 / 14:00-17:00 Tomat ja kurk
27.08 / 12:00-17:00 Juurviljad
12.09 / 10:00-16:00 Õun ja kõrvits
Mahetoiduürituste korraldaja on Eesti Mahepõllumajanduse Sihtasutus koostöös Saare Mahe ja Saaremaa Turundusühinguga. Tegevus on rahastatud turuarendustoetuse abiga.
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta