Selle nädalane retsept tuleb toortoidu meistrilt Kadri Hekkilt, kelle tegemisi saab jälgida instagrammis.
- Toit ja aiandus
- Tekst ja foto: Kadri Hekk,
- 21. veebruar 2019
Seemneleivad
KOOSTISOSAD:
200g päevalilleseemneid
2dl kõrvitsaseemneid
1dl linaseemneid
1dl seesamiseemneid
500ml vett
2spl tatrajahu
2spl psülliumit
1 tl himaalaja soola
VALMISTAMISE JUHEND:
Sega seemned, jahu, sool ning psüllium, lisa juurde vesi. Jaga segu võrdselt 2 ahjuplaadi vahel ning küpseta 60-70min 160 kraadi juures poole peal plaatide asukohta omavahel vahetades (et ühtlaselt küpseks). Jahtununa kas murra või lõika noaga tükkideks. Serveeri koos isetehtud hummustega.
Lugu ilmub koostöös Eesti Vegan Seltsiga
![Vegan neljapäev - seemneleivad](https://bioneer.ee/sites/default/files/Eesti%20Vegan%20Seltsi%20logo_9_43.jpg)
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta