Oma retsepti kohta on Anniina Ljokkoi ise öelnud: "Need mahedad, magusad ja toitvad pannkoogid sobivad lastele alates esimesest eluaastast. Banaan on ise nii magus, et ekstra suhkrut kindlasti lisama ei pea."

Hooandjas on veel viimaseid päevi üleval kampaania Anniina Ljokkoi retseptiraamatu väljaandmiseks. “Väikeste veganite lemmiktoidud” saab olema esimene eestikeelne väikelastega peredele suunatud vegan kokaraamat, mis pakub tervet menüüd beebipüreedest magustoitudeni.

 

Niisiis: Banaani-kinoapannkoogid


12‒15 väikest pannkooki


2 suurt või 3 väiksemat banaani

2 dl kinoajahu        

2 ½ dl sojapiima        

õli või margariini


Koori banaanid ja püreesta need kahvliga kausis. Banaan säilitab paremini oma värvi ja maitse kui püreestada see käsitsi, mitte masinaga.

Sega banaaniga kokku sojapiim ja kinoajahu.

Kuumuta pannil õli ja tõsta tainast kuumale pannile umbes üks supilusikatäis ühe väikese pannkoogi jaoks. Väikeste pannkookide pann on selleks ideaalne.

Küpseta pannkoogid mõlemalt poolt kergelt pruuniks.

Serveeri näiteks mustikate või moosiga.


Lugu ilmub koostöös Eesti Vegan seltsiga

Vegan neljapäev - banaani-kinoapannkoogid
Jaga: