Selle nädala vegan retsept pärineb blogist Köögiimpro.
- Toit ja aiandus
- Köögiimpro, kitchenimpro.wordpress.com/
- 8. veebruar 2018
- Foto: Spinati-kikerherne roog raamatutega. Köögiimpro
Spinati-kikerherne roog
Vaja läheb:
2 purki konservkikerherneid
400 g tomatipastat
400 g külmutatud spinatit
250 g šampinjone
1 sibul
1 spl kookosõli
2 spl sojakastet
1 tl Garam Masala maitseainesegu
pipart
Valmistamine:
Kuumuta õli pannil. Lisa sibul ja prae kuldseks. Lisa viilutatud seened ja külmutatud spinatikuubikud. Hauta 5 minutit. Maitsesta pipra ja sojakastmega ning sega korralikult läbi. Hauta veel 5 minutit. Lisa tomatipasta, maitseainesegu ja kikerherned. Hauta 5-10 minutit. Vajadusel lisa veel veidi sojakastet. Serveeri india pähkli parmesani, (jasmiini)riisi ja riivitud peediga.
India pähkli parmesan
1 peotäis india pähkleid
2 spl maitsepärmi
1/4 tl roosat soola
Juustulaadse lisandi valmistamiseks purusta pähklid, maitsepärm ja sool kohviveskis või köögikombainis peeneks puruks ning raputa toidule.
Lugu valmib koostöös Eesti Vegan Seltsiga

Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta