Selle nädala veganretsept pärineb Anett Jakobsoni blogist Jummel Juurikas.
- Toit ja aiandus
- Anett Jakobsoni blogi Jummel Juurikas www.jummeljuurikas.wordpress.com
- 31. jaanuar 2018
- Foto: Kikerherne-hirsi-panniroog, Anett Jakobson
Kikerherne-hirsi panniroog
Vaja läheb:
150g hirssi
1 purk kikerherneid, kurnatud
1 (punane) sibul + soovi korral rohelist sibulat, hakitud
1 paprika, hakitud
200-300g seeni, viilutatud
50g spinatit, hakitud
Maitsestamiseks soola ja/või sojakastet
Kuidas teha:
1. Keeda hirss vastavalt pakil olevale õpetusele (kui õpetust pole, siis keeda 15 min ja lase 15 minutit kaane all seista).
2. Rösti pannil väheses õlis natukese soolaga sibul ja kikerherned.
3. Kui sibul on peaaegu klaasjas, lisa seened ja sojakaste. Sega kuni 5 minutit.
4. Lisa pannile paprika, spinat ja keedetud hirss. Sega mõned minutid.
Serveeri värske salatiga.
Ma olen natuke laisk ja tükeldan lihtsalt kurki ja apelsini kõrvale viimasel ajal.
Bioneer edastab retsepte koostöös Eesti Vegan Seltsiga.
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta