Kuna hetkel on täielik tomatiuputus, siis kasutasin värskeid vilju, kuid retsept toimib sama hästi ka konserveeritud tomatitega - olgu need siis tomatid omas mahlas või purustatud tomatid… Samuti sobib siia hästi ka paprika. Kasutan oma köögis suhteliselt väikeseid teelusikaid, kui sul on suuremapoolsed siis tasuks 1-2tl soolaga piirduda.
- Toit ja aiandus
- Simone Ilvik
- 28. september 2017
- Foto: Pixabay, CC Public Domain
15 keskmise suurusega-suurt üli küpset tomatit
6 küüslauguküünt
1 sibul
1 pakk Santa Maria Tandoori maitseainet
4spl suhkrut (mitte kuhjas)
3tl soola
Lõika sibul, küüslauk ja tomatid väiksemaks. Tõsta kõik potti ning lase omas mahlas keeda 20 minutit - vett lisada ei ole tarvis! Lisa kõik maitsained ning püreesta saumiksriga.
Serveerida sobib nende mõnusate juustusaiadega:
6 viilu meelepärast saia
peotäis riivitud Violife juustu
4 kuhjaga tl taimset majoneesi või BonSoya salatikastet
1tl suitsutatud paprikapulbrit
Sega kõik kõik kokku ning määri saiadele. Küpseta 200C ahjus kuldpruuniks.
Head isu :)
Kui sulle see lugu meeldis, siis toeta sõltumatut rohelist meediat Anneta